medisch advies

Stolk Medisch Advies is een eenmansonderneming. Er is  samenwerking met andere vrijgevestigde bedrijfsartsen, (para-) medici, en arbeidsdeskundigen. Samen zoeken we, waar nodig, naar de best passende interventie.

 

 

Ik ben Liesbeth Stolk, geregistreerd bedrijfsarts sinds 1999. In 1992 startte ik, direct na mijn artsenopleiding mijn loopbaan binnen de Sociale Geneeskunde. Tot 1994 in de verzekeringsgeneeskunde (Gak, Dordrecht/Gorinchem). In 1994 stapte ik over naar bedrijfsgeneeskunde, mijn ambitie.

 

 

Mijn ruime ervaring in het bedrijfsleven gecombineerd met de opleiding tot arts vormen de basis voor mijn specialisatie tot bedrijfsarts. Ik kan mij goed kan inleven in de positie van de werkgever/leidinggevende, en in die van de werknemer.

 

 

Het is mijn passie te zoeken naar mogelijkheden. Wat heeft iemand nodig om weer optimaal te kunnen functioneren? Ik ondersteun de werkgever/leidinggevende bij de begeleiding van hun personeel. Vertrouwen, integriteit, kwaliteit en een open benadering vormen de basis voor alle contacten. Dat vraagt creativiteit en soms verder en ruimer denken dan de geijkte paden. De uiteindelijke uitvoering van afspraken en adviezen ligt bij de medewerker en het management.

 

 

Mijn werkzaamheden voer ik uit op de locatie van de werkgever en werknemer. Hierdoor leer ik de organisatie en de werkomgeving goed kennen. Dat komt ten goede aan optimale afstemming bij re-integratie trajecten en preventie. Vanzelfsprekend zijn gesprekken over medisch inhoudelijke zaken  vertrouwelijk en zal een gesprek in een daarvoor geschikte ruimte plaats vinden. Door aanwezigheid op de werkplek blijft er contact met het werk.

 

 

Op deze website geef ik kort informatie over mijn manier van werken. Vanzelfsprekend gaan we in een persoonlijk gesprek dieper in op de materie. Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u via het contact formulier een bericht zenden. Hierna zal ik zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Over ons

 

 © Stolk medisch advies l KvK 56321740 l stolkmedischadvies@gmail.com l BIG 89040123301 l NL002015749B48